ISPARTA / YALVAÇ - Alemdar İlkokulu

Alemdar İlkokulu

Debbağlar mah. Uzunyol Cad. No15 YALVAÇ ISPARTA
Vizyon
Biz... Evrensel değerler ve Türk milli eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, Günümüzde en büyük değer olan bilim ve teknolojideki değişim ve gelişmeleri takip etmek suretiyle; benlik saygısı gelişmiş, etkili iletişim becerilerine sahip, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sürekli bir değişim ve gelişim içerisinde olan, kısaca; Bireyin kendini gerçekleştirebilmesi için her türlü eğitim ve öğretim hizmetlerini sunmak için varız...
Misyon
Evrensel eğitim ve öğretim ilkelerini benimsemiş, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda çalışan, sürekli bir değişim ve gelişme süreci içerisinde olan etkin, paylaşımcı ve iyi bir ahlaka sahip bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, Özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap Verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik Özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını, Sağlayan öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Ders Başlama:08:00 Ders Bitiş:17:40
Kalorifer/Doğalgaz
İlçe Merkezi
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Yerel Turnuvalar
Etwinning ve Erasmus Projelerimiz var