ISPARTA / YALVAÇ - Alemdar İlkokulu

Eğitim Öğretime Hazırız

AİLEMLE OYNUYORUM, OKUYORUM

Ock

Güçlendirme çalışmalarının tamamlanmasıyla okulumuza 2. dönem itibariyle geri dönüyoruz.

Sınıflarda bilgi yarışmaları yapıldı

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ AFİŞ YARIŞMAMIZ

Veli - Öğretmen Randevu Sistemi

1. Sınıf Tercih Dilekçeleri

Öğrenci Kayıtları ve Nakilleri BAŞLAMIŞTIR.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Şeyma ÜNAL  ''Güç biziz.'' isimli eTwinning Projesine başladır. Proje açıklamasını aşağıdan okuyabilirsiniz

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Şeyma ÜNAL  ''Sağ ve sol beyin bir bütündür.' ' isimli eTwinning Projesine başladır. Proje açıklamasını aşağıdan okuyabilirsiniz

Ock

Okulumuz son yıllarda yaptığı eGüvenlik, siber zorbalık ve teknoloji bağımlılığı konularında yaptığı çalışmaların değerlendirilmesi için uluslaraarası denetim kurumu olan eSafety Label kurumuna başvurmuş ve 103 puan alarak Bronz Etiketin sahibi olmuştur. Gerekli çalışmalara tamamlanarak önümüzdeki yıl Gümüş Etiket için başvuru yapılacaktır.