ISPARTA / YALVAÇ - Alemdar İlkokulu

Ebebeyn Olmak

Pandemi Sürecinde Ebebeyn Olmak

Gelişen teknoloji ile dijital çağda ebebeyn olmak yeterince zorken bir de üstüne Pandemi çıkınca zorluklar bir kat daha arttı. Eğitim kurumları öğrencilere sadece akademik bilgi veren kurumlar olarak görülürken, pandemi ile eğitim kurumlarının sosyal yönünü de farkkettik. Çağımız çocuklarının belirgin özelliklerinden olan doyumsuzluk, pandemiyle doyumsuzluk yanında anti sosyalliğide beraberinde getirdi.

1. Çocuklarımız - öğrencilerimiz bu sorunları nasıl aşacak?

2. Eğitim kurumlarımız sosyalleşme eksikliğini giderme de neler yapabilir?

3. Öğretmenler bu iyileşme sürecine  nasıl katkı da bulunabilir?

4. Ailelerin karşılaştığı sorunlar neler?

Yukardaki bu soruların/sorunların  cevaplarını velilerimiz - öğretmenlerimiz birlikte çalışarak aşabilir. Bunun için okulumuza düşen en önemli görevlerden biri de ailelere yönelik seminerler düzenleyerek katkıda bulunmak olacaktır.

Velilerimize yönelik seminer programlarını siz velilerimize okul sitemizden duyuracağız.

Yayın: 24.02.2021 - Güncelleme: 19.02.2024 14:55 - Görüntülenme: 373

Etiketler :